موسی الرضا کفاش در نشست تخصصی «کاربرد هوش مصنوعی در روابط عمومی»:

هوش مصنوعی می تواند هم روش تدریس معلمان و هم روش یادگیری دانش آموزان را متحول کند

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در نشست «بررسی کاربرد هوش مصنوعی در روابط عمومی» که به میزبانی روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شد اظهار کرد: قبل از هر چیزی باید مشخص کنیم چگونه می توانیم از هوش مصنوعی در کارها و فعالیت های دستگاه و بویژه روابط عمومی استفاده کنیم؟

در این نشست که با حضور کارشناسان و صاحب نظران حوزه ارتباطات اجتماعی و روابط عمومی برگزار شد موسی الرضا کفاش با اشاره به نقش و جایگاه شورای عالی آموزش و پرورش افزود: شورای عالی آموزش و پرورش قدیمی ترین مرجع قانونی و سیاستگذار در حوزه آموزش و پرورش کشور است.

کفاش اظهار کرد: با توجه به نقش سیاستگذاری شورای عالی در حوزه آموزش و پرورش، تمام قوانین و مقرراتی که در سطح مدارس ساری و جاری است در این شورا تهیه، تدوین و تصویب می شود. افراد برجسته ای از نهادها، دانشگاه ها، وزارتخانه ها و حوزه علمیه در این شورا عضویت دارند.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش در حوزه آموزش و پرورش و موسسات آموزشی لازم الاجراست. رئیس آن رئیس جمهور و معمولا هر دو هفته یک بار جلسات آن برگزار می شود.

کفاش اضافه کرد: با توجه به نقش سیاستگذاری شورای عالی آموزش و پرورش ، طبیعتا مسائل و اقتضائات روز جهانی در حوزه تعلیم و تربیت را باید مورد توجه قرار دهد. به ویژه موضوع هوش مصنوعی و متاورس از جمله مواردی هستند که باید مواجهه فعال با آن ها داشته باشیم. 

وی بیان کرد: استفاده از هوش مصنوعی در حوزه آموزش، ایده بسیار خوبی برای بهینه کردن روش های آموزشی است. این فناوری هم روش تدریس معلمان و هم روش یادگیری دانش آموزان را متحول می کند.

کفاش اظهار کرد: هوش مصنوعی هم یک فرصت و هم یک تهدید است. فرصت از این جهت که می توان از آن در بهبود کیفیت مسائل آموزشی و پرورشی استفاده کرد، و تهدید از این جهت که قدرت تفکر خلاقانه را از افراد می گیرد و می تواند اطلاعات نادرست  وسیعی را نشر دهد.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه گفت: شورای عالی آموزش و پرورش برای ساماندهی و نحوه استفاده از هوش مصنوعی در بحث آموزش دانش آموزان، کارگروه های تخصصی تشکیل داده و روی آن متمرکز شده است.